Lifestyle

Marius Tucă, despre lupta cu coronavirusul: "Nu puteam să strâng un pahar în mână"

Marius Tucă, despre lupta cu coronavirusul: "Nu puteam să strâng un pahar în mână"

Marius Tucă a fost diagnosticat cu coronavirus şi a resimţit din plin efectele bolii. Problemele au început, cu adevărat, pentru cunoscut journalist după două săptămâni de izoare, cand testul i-a ieşit negativ.

„N-am avut niciun simptom. După 18 zile am avut un test negativ. La două săptămâni după ce am ieşit din spital, au început problemele, de care nimeni nu mă avertizase.

A început astenia, oboseala, mi-era foarte greu uneori să traversez strada. Nu puteam să strâng un pahar în mână. După cele două săptămâni de izolare în casă, îmi era greu să mă deplasez.. După o săptămână am început să-mi recapăt forţele , aveam o sfârşeală incredibilă, mă întrebam dacă m-am vindecat sau nu. Poate dura 2-3 luni situaţia post-covid“, a a povestit Marius Tucă la show-ul pe care îl realizează.

Jurnalistul s-a izolat în această perioadă de familie, dar şi de propriul câine. „Animalele de companie care locuiesc cu pacienţi COVID-19 sunt de 8 ori mai predispuse la infectare. Eu am izolat câinele şi n-am făcut-o întâmplător. Mi-a fost teamă să nu se îmbolnăvească”, a explicat el.

 

Modifică Setările