News

Marius Tucă revine în forţă pe TV! Va avea propriul post, în parteneriat cu Adrian Sârbu!

Marius Tucă revine în forţă pe TV! Va avea propriul post, în parteneriat cu Adrian Sârbu!

Cea mai mare noutate pe piaţa media este revenirea pe sticlă a fostului jurnalist, dar şi colaborarea sa cu fostul mogul de la Pro TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licenţe pentru Smart TV (plus varianta Smart TV HD), o televiziune generalistă, administrată de Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV, şi de jurnalistul Marius Tucă, aflăm de la paginademedia.ro.

Probabil că microbul televiziunii este adânc înrădăcinat, de vreme ce aceasta este a doua oară, după Pro TV, când Adrian Sârbu primeşte o licenţă TV, prima dată fiind "lastiri.ro", creată sub paravanul lui Lucian Mândruţă şi care folosea infrastructura Mediafax.

Dacă vă întrebaţi cu ce grilă vrea să se lanseze Smart TV (fratele mai mare al postului de radio Smart FM), ei bine aflaţi că vom revedea Marius Tucă Show, dar şi Gândurile lui Cristoiu, un format atipic de jurnal de ştiri şi Comedy Mall - serie de emisiuni-pamflet lansate deja în online. Totodată, Smart TV va avea şi o serie de producţii noi, printre care Smart MorningSpune-mi, doctore, Vrum, vrum sau Te crezi smart? (un quiz-show produs de creatorii formatului Ştii şi câştigi, menţionează proiectul depus la CNA).

Televiziunea se va lansa spre sfârşitul acestui an, după cum le-a declarat Adrian Sârbu, administrator al postului, membrilor CNA.

Citește și ...