News

Mark Blum, actorul din "Crocodile Dundee", a murit din cauza complicaţiilor coronavirusului. Cum a reacţionat Madonna

Mark Blum, actorul din "Crocodile Dundee", a murit din cauza complicaţiilor coronavirusului. Cum a reacţionat Madonna camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La 69 de ani, actorul care a jucat în producţii cunoscute s-a stins din viaţă. Mark Blum a fost testat cu coronavirus, iar starea sa s-a agravat ulterior şi a pierdut lupta cu viaţa. 

Mark Blum, considerat un veteran al scenei, cunoscut pentru apariţiile din "Desperately Seeking Susan" şi "Crocodile Dundee", a murit din cauza complicaţiilor cauzate de coronavirus. La 69 de ani, se pare că acesta nu a mai putut lupta cu boala. 

Anunţul trist a fost făcut în mediul online: "Cu iubire, din inimă, Playwrights Horizons e în doliu pentru moartea lui Mark Blum, un vechi prieten şi un artist care, din păcate, a plecat dintre noi săptămâna aceasta."

 

Pe Twitter, mulţi fani ai actorului au reacţionat, au transmis mesaje de condoleanţe. Şi actorul Zach Braff a spus despre Mark Blum că "nu a existat o fiinţă mai amabilă decât el" şi i-a lăudat modul în care juca în diferitele filme, proiecte. 

Madonna a reacţionat după moartea lui Mark Blum

Cântăreaţa a jucat alături de Mark Blum. Acum, pe Instagram, a transmis mesaje de condoleanţe.