News

Mark Owen de la Take That nu mai arată cum ştii tu! Noul lui look este total diferit

Mark Owen de la Take That nu mai arată cum ştii tu! Noul lui look este total diferit

În anii '90, el era acel membru al trupei Take That cu cea mai ingenuă şi adorabilă imagine. Este vorba de cel mai tânăr membru al celebrei trupe de băieţi şi de cel mai bun prieten al lui Robbie Williams, Mark Owen (46).

Ei bine, duminica trecută, trupa Take That în formulă de trei, cu Mark, solistul Gary Barlow, 47 de ani, şi Howard Donald, 50 de ani, a fost invitată să cânte în cadrul emisiunii Strictly Come Dancing, difuzată de postul britanic BBC. 

Foto jos: Mark, primul din dreapta.

Dacă Gary şi Howard au afişat un look în tonul lor obişnuit, Owen a şocat un pic audienţa, afişând o barbă dezordonată şi un păr ceva mai lung, prins într-un coc bărbătesc.

Sinceri să fim, nu-i o imagine care să-l avantajeze foarte mult pe Mark Owen, mai ales că acesta nu mai este la prima tinereţe, ca să-şi permită un astfel de look de hipster.

Mai mult, chiar şi telespectatorilor emisiunii le-a fost greu să-l recunoască pe celebrul Mark, mulţi întrebându-se dacă cei de la Take That nu cumva nu l-au înlocuit pe Owen cu alt cântăreţ.

Foto: Getty Images, Profimedia

Comentarii

Articole asemănătoare

Băieţii de la Take That atunci şi acum. Cu cine a fost timpul mai blând?

News

Băieţii de la Take That atunci şi acum. Cu cine a fost timpul mai blând?

Fie că ai fost sau nu fan Take That, în vremurile lor de aur, sigur te vei bucura de concertul pe care cel mai popular membru al trupei britanice, Robbie Williams, îl va susţine la Bucureşti, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei.Şi pentru că am vorbit

Gary Barlow vrea reuniunea Take That

Muzica

Gary Barlow vrea reuniunea Take That

Nu e prima oară când fostul membru al trupei britanice insistă ca grupul să se reunească. El speră ca, şi de această dată, Robbie Williams îi va fi alături în următorul turneu.

News

Robbie Williams: "Despărţirea de Take That m-a ruinat!"

La 18 ani de la plecarea din grupul muzical cu care s-a lansat, Robbie Williams a făcut o serie de dezvăluiri neaşteptate despre culisele acestei despărţiri

Gossip

Robbie Williams a părăsit din nou Take That

Robbie Williams a părăsit din nou Take That, a anunţat Gary Barlow, liderul celebrului grup. "S-a încheiat perfect", a spus Gary Barlow. "A fost frumos.

Gossip

Take That, la un pas de tragedie

Membrii trupei Take That au fost la un pas de tragedie, după ce avionul în care se aflau a fost lovit de un fulger, în urmă cu două nopţi. Cei cinci băieţi mergeau

News

Take That, desemnat cel mai bun grup britanic

La cea de-a 31-a gală BRIT Awards, care decernează cele mai importante premii din industria muzicală britanică, trupa rock canadiană Arcade Fire a fost surprinzătoarea câştigătoare.

Gossip

Robbie Williams slăbeşte pentru Take That

Robbie Williams se antrenează din greu pentru marea revenire în trupa Take That. Cântăreţul a slăbit aproape 19 kilograme în timpul pregătirilor pentru noul turneu mondial cu formaţia pe care a părăsit-o în 1995,