Vedete

Mark Wahlberg s-a lăsat pe mâna fiicei sale şi a primit un tratament... de divă FOTO&VIDEO

Mark Wahlberg s-a lăsat pe mâna fiicei sale şi a primit un tratament... de divă FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Izolarea la domiciliu îi transformă chiar şi pe cei mai sexy tătici. Uite ce a ajuns să facă actorul!

Îl ştim mai mereu la sala de forţă ori înfruntând valurile la surf, menţinându-şi în formă acel trup cu care apare într-o grămadă de action-movies. Dar iată că perioada aceasta de izolare la domiciliu i-a scos în evidenţă... latura feminină.

De fapt, actorul s-a lăsat atras în jocul fiicei sale celei mici, Margaret, care i-a propus o sesiune de... manichiură. Fetiţa de 10 ani şi-a înşirat toată trusa de cosmetice şi lacuri de unghii şi şi-a tratat celebrul tată ca pe o... adevărată divă. La final, Mark Wahlberg, starul noului film Spenser Confidential ce rulează cu succes pe Netlfix, s-a ales cu unghiile date cu ojă corai.

Nu e prima oară când actorul îi face pe plac fetiţei sale. Zilele trecute, starul a participat, alături de soţia sa şi de Margaret, la realizarea unui filmuleţ pentru TikTok.

Mark Wahlberg este căsătorit de aproape 11 ani cu Rhea Durham şi are 4 copii: Ella Rae (16), Michael (14), Brendan (11) şi Margaret (10).

Modifică Setările