Gossip

Marlene Dietrich a avut o aventură cu J.K. Kennedy, dar şi cu tatăl preşedintelui american. Cum i-a comparat pe cei doi iubiţi?

Marlene Dietrich a avut o aventură cu J.K. Kennedy, dar şi cu tatăl preşedintelui american. Cum i-a comparat pe cei doi iubiţi?

Legendara actriţă din Vechiul Hollywood nu şi-a ascuns niciodată bisexualitatea – fiind şi protagonista primului sărut lesbian de pe marele ecran, în 1930 – însă a făcut la fel de multă vâlvă şi cu relaţiile ei heterosexuale. Mai ales cu aventurile avute cu bărbaţi sus-puşi…

Printre partenerii de sex ai starului hollywoodian s-au numărat şi nume celebre, precum Ernest Hemingway, John Wayne (cu care a avut, de altfel, o relaţie de 20 de ani), generalul George S. Patton, ambasadorul Statelor Unite Joseph Kennedy, dar şi fiul său, John F. Kennedy, pe aceştia din urmă comparându-i la pat fără nicio urmă de pudoare.

Dar cum a ajuns Marlene să se culce cu preşedintele Statelor Unite? Era toamna lui 1962, într-o după-amiază de sâmbătă, când actriţa fusese chemată la Casa Albă, pentru o întâlnire între patru ochi cu şeful statului. Dietrich avea 61 de ani atunci, dar vârsta n-o împiedica să-şi trăiască viaţa ca la 20 de ani. Aşadar a răspuns afirmativ invitaţiei preşedintelui, cu toate că avea alte planuri în acea seară.

Modifică Setările