News

Marlon Brando şi Richard Pryor erau iubiţi. Văduva comediantului confirmă


Marlon Brando şi Richard Pryor erau iubiţi. Văduva comediantului confirmă camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Richard Pryor a fost un actor de comedie care a pierdut lupta cu viaţa în 2005. Văduva lui Pryor, Jennifer Lee, a a decis să dezvăluie un mare secret legat de regretatul ei soţ. Quincy Jones a susţinut că starul a avut o aventură cu actorul american Marlon Brando în anii '70, iar Jennifer i-a confirmat declaraţia.

Jones a făcut afirmaţia într-un interviu scandalos pentru New York Magazine. El a menţionat numele comediantului atunci când a descris obiceiurile sexuale ale lui Brando.

Jennifer Lee Pryor a reacţionat la declaraţia lui  Quincy Jones şi a mărturisit că Richard era bisexual şi că ar fi „crăpat” dacă ar aflat că relaţia sa cu simbolul sexual din anii 50 ar fi devenit cunoscută publicului în timpul vieţii sale. Ea a mai spus că soţul său şi-a descris toate aventurile sexuale în jurnalele sale, care vor fi publicate mai târziu.

Richard Pryor a mers la altar de şapte ori, cu femei diferite El şi Jennifer s-au căsătorit de două ori: în 1982 şi în 2001. Actorul a dezvăluit în autobiografia sa că s-a culcat cu diverşi bărbaţi într-o perioadă de timp.

Marlon a avut o lungă listă de cuceriri sexuale, printre care Cary Grant, Montgomery Clift şi James Dean. “La fel ca un număr mare de bărbaţi, şi eu am avut experienţe homosexuale, dar nu îmi este ruşine. Nu am acordat niciodată prea multă atenţie la ceea ce cred oamenii despre mine. Dacă există cineva care este convins că eu şi Jack Nicholson suntem iubiţi, să continue să facă acest lucru. Mi se pare amuzant”, spunea Richard Pryor în anii 70.

Interviul lui Quincy Jones pentru revista New York a atras atenţia nu numai din cauza afirmaţiilor sale despre legătura lui Pryor cu Brando. Starul a făcut, de asemenea, o serie de dezvăluiri scandaloase. El i-a descris  pe Beatles drept „cei mai răi muzicieni din lume” şi a susţinut că Michael Jackson a furat „o mulţime de lucruri” de la alţi muzicieni. Quincy Jones a mai spus că ştie cine l-a ucis pe preşedintele John F. Kennedy.

 

Comentarii

Modifică Setările