Fashion

Marsala, culoarea anului 2015: Cum o poartă vedetele?

de admin

Ba e vişiniu, ba e cărămiziu, dar de fapt nuanţa anului 2015 se află undeva la mijloc. Această culoare superbă de roşu teracotă, marsala, votată oficial de cei mai mari experţi în domeniu, se regăseşte cu o mare popularitate atât în cosmetică, cât şi în vestimentaţie. Şi cine n-a auzit şi de vinul savuros produs în Marsala, Sicilia, ori de condimentele indiene masala (care înseamnă „fierbinte”)?

În orice caz, vedetele au intuit de doi ani încoace care va fi noua culoare a anului 2015. Pentru că cele mai frumoase femei au apărut pe covorul roşu ca nişte adevărate dive fără cusur. Şi când marsala, spun experţii care-au descoperit-o, transmite sentimentele de putere şi încredere, căldură şi maturitate, ce mai putem comenta?

Să vedem ce staruri au excelat în a purta marsala la cele mai prestigioase evenimente, din 2012 încoace!

Naomi Watts, o altă actriţă de soi care-a fost foarte inspirată să aleagă o rochie specială, în nuanţa marsala, la Globurile de Aur în 2012. Iar coafura blondă retro i-a venit de minune.

Click pe următoarea!

Mila Kunis a fost o prezenţă cuceritoare pe covorul roşu în 2009, la gala decernării premiilor Emmy. Bruneta a purtat perfect culoarea marsala.

Kylie Jenner

Mezina familiei Kardashian a purtat o creaţie foarte provocatoare, în această nuanţă cool.

Miranda Kerr este un sex simbol declarat, iar rochia în nuanţa anului 2015, la petrecerea InStyle Golden Globe Awards din 2013, i-a întărit statutul.

Emma Stone a ştiut ce i se potriveşte la gala Emmy din 2012, când a ales o rochie superbă în două nuanţe de cărămiziu, perfectă pentru tenul ei alb.

Kaley Cuoco a trecut de la fata populară la femeia fatală în această rochie marsala, de bal, la decernarea premiilor Emmy din 2013.

Ireland Baldwin, tânăra fiică a lui Alec Baldwin şi model în devenire, a ales o rochie din dantelă, marsala, la gala Oscarurilor de anul trecut.

Julia Louis-Dreyfus a denotat mult sex appeal în rochia marsala, la gala Emmy din 2012.