Kate & William

Mărturisiri fără precedent. Prinţul William vorbeşte despre depresia simţită după pierderea mamei: “A fost o durere ca nicio altă durere”

Mărturisiri fără precedent. Prinţul William vorbeşte despre depresia simţită după pierderea mamei: “A fost o durere ca nicio altă durere”

Într-un nou documentar BBC, Ducele de Cambridge a vorbit cu sinceritate şi emoţie despre dispariţia Prinţesei Diana din viaţa lui şi despre efectele pe care le-a simţit din plin după moartea mamei lui.

Prinţul William a recunoscut că pierderea mamei i-a afectat până şi munca în calitate de pilot pe ambulanţă şi că a fost nevoit să trăiască, zi de zi, cu suferinţa pe care o simţea atât acasă, cât şi la job.

Fiul cel mare al regretatei Lady Di a mărturisit că serviciul îi provoca “un sentiment foarte deprimant, foarte negativ, în care ţi se pare că moartea poate fi după fiecare colţ”, adăugând: “Asta a fost o povară destul de mare de simţit şi cărat după mine.”

Prinţul William, alături de fratele lui mai mic, la înmormântarea mamei lor

Mărturisirile fără precedent ale viitorului Rege al Marii Britanii sunt incluse într-un documentar BBC, A Royal Team Talk: Tackling Mental Health, în care Prinţul William vorbeşte cu fotbalistul Peter Crouch şi managerul Gareth Southgate despre experienţa sa covârşitoare.

Sinuciderea rămâne, în UK, cauza cea mai mare de deces în rândul bărbaţilor de până în 45 de ani, motiv pentru care Prinţul William a ales sănătatea mentală ca subiect principal al muncii sale publice.

Modifică Setările