News

Mary J. Blige (46), costum de scenă electrizant şi transparent

Mary J. Blige (46), costum de scenă electrizant şi transparent

MIAMI BEACH, FL - AUGUST 22: Mary J. Blige performs during The Strength of a Woman Tour at Fillmore Miami Beach in Miami Beach. August 22, 2017. Credit: Aaron Gilbert/MediaPunch Credit: MediaPunch/face to face

Altădată pe copertele revistelor de sport şi lifestyle, cântăreaţa apare astăzi, în faţa fanilor, cu un fizic nu tocmai fit. E drept, artista are 46 de ani, deci au trecut ceva ani de când ne cucerea definitiv sufletele cu melodii precum ”Family Affair” (2001), ”Real Love” (1992), ”My Life” (1994), etc.

Zilele trecute, Mary J. Blige a susţinut un concert de zile mari în Miami, ca parte din turneul ei ”The Strength of a woman”. De acolo au apărut câteva fotografii, surprinse de fotografi aflaţi în sala spectacole, care ne-o arată în plină acţiune.

Îmbrăcată într-un costum scenic într-o culoare electrizantă, Mary J. Blige ne-a făcut să fim nostalgici şi să ne amintim de concertele de odinioară, de la începutul carierei sale. E drept, pe atunci afişa un fizic tonifiat şi fit, pe când acum a mai câştigat câteva kilograme în plus şi pielea ei a pierdut din fermitate.

Totuşi, pentru cei din sală a fost un show pe cinste, iar faptul că artista a purtat acel costum transparent, prin care i s-au putut vedea sânii şi fundul, a fost un adevărat factor ”wow”. Nu a durat mult până fanii au umplut reţelele de socializare cu cadre inedite din timpul interpretării sale energice.

foto: Hepta