News

Mary Trump, nepoata dezmoştenită a fostului preşedinte, vrea să-şi schimbe numele. "Răul pe care Donald l-a făcut acestei ţări este de nedescris"

Mary Trump, nepoata dezmoştenită a fostului preşedinte, vrea să-şi schimbe numele. "Răul pe care Donald l-a făcut acestei ţări este de nedescris" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În aceste zile, nu mai este deloc inteligent să te asociezi cu fostul preşedinte Donald Trump.

Iar una dintre cele mai mari contestatare ale acestuia provine chiar din familie şi este nepoata acestuia, Mary Trump, fiica fratelui mai mare al fostului preşedinte, Fred Trump, decedat în 1981.

Autoare a unei cărţi despre viaţa unchiului ei, în care Donald a fost portretizat ca fiind cel mai periculos om de pe pământ, a declarat de curând că se gândeşte să-şi schimbe numele de familie, pentru a tăia toate legăturile cu fostul preşedinte. Mary Trump a declarat într-un interviu că unchiul ei nu se poate schimba niciodată şi că nu înţelege ce înseamnă afecţiunea sau intimitatea.

"Răul pe care Donald l-a făcut acestei ţări este de nedescris. Aşteptăm să aflăm cât se mai poate repara. Sunt pregătită să-mi schimb numele dacă va fi nevoie", a spus Mary într-un interviu recent. "Scopul meu a fost să îi ajut pe oameni să înţeleagă cine este el. Am vrut ca cei care au crezut sincer că el a fost un afacerist de succes înainte de a deveni preşedinte să afle adevărul", a explicat această nepoată nevoia de a scrie o carte denigratoare despre unchiul ei.

Foto: Donald şi cei patru fraţi ai lui

Specializată în psihologie şi literatură, Mary Trump este nepoata cea mai în vârstă a tatălui lui Donald, Fred Trump senior, are 55 de ani şi este mama unei fete. Tatăl ei, Fred Trump Jr, de profesie pilot de avion, a murit la doar 42 de ani în urma unor complicaţii cauzate de alcoolism. În 1999, când patriarhul familiei Trump, Fred senior, a murit, Mary şi fratele ei, Fred III, au primit cea mai mică parte din averea acestuia, cei doi nepoţi constestând testamentul bunicului lor şi învinovăţindu-l pe Donald că a influenţat dezmoştenirea lor.

Se pare că banii au fost, până la urmă, sursa disputelor din familia Trump şi a alienării acestei nepoate de restul rudelor sale.

Comentarii

Modifică Setările