Red Carpet

Masculin vs. feminin - Cine s-a îmbrăcat mai bine: Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu?

Masculin vs. feminin - Cine s-a îmbrăcat mai bine: Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu?

A fost, din nou, o seară polarizată, şi ca spectacol, şi ca stil vestimentar. Iată cu ce s-au prezentat principalele "concurente".

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au oferit, aseară, un nou show stilistic. A fost un duel între masculin şi feminin, între roşu şi negru, între opacitate şi transparenţă. Doar cerceii erau izbitor de asemănători.

Jurata emisiunii a mizat, de această dată, pe un deux-pièce din saten roşu, format din sacou cambrat şi pantalon cu vipuşcă, un look tip doorman, aşa cum sugerează şi basca din catifea neagră cu inscripţie - care, deşi e o piesă statement, putea lipsi, în acest context, lăsând ca imaginea per ansamblu să fie un all red simplu, curat. Apreciem accesorizarea minimală, doar cu cercei şi un inel solist, precum şi machiajul adecvat.

Andreea Marin a purtat un costum semnat Cristina Săvulescu.

De cealaltă parte, gazda show-ului a preferat stilul feminin, care să-i pună în valoare trupul bine lucrat. De data aceasta, Mihaela Rădulescu a mixat un corset paietat tip princess cu o fustă lungă transparentă, cu trenă, bordată cu aplicaţii strălucitoare. De apreciat, şi la ea, asortarea cu acele superbe sandale şi decolteul lăsat liber, fără accesorii, şi pus în evidenţă de părul prins în coadă.

Mihaela Rădulescu a ales o rochie îndrăzneaţă creată de Dana Budeanu.

65.15%
34.85%