News

Masha, mezina Annei Kournikova şi a lui Enrique Iglesias a crescut şi este adorabilă

Masha, mezina Annei Kournikova şi a lui Enrique Iglesias a crescut şi este adorabilă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mama ei a fost una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, iar tatăl este un cântăreţ sexy.

Nu-i de mirare că mezina celor doi, bebeluşa Masha, în vârstă de şapte luni, este adorabilă. Vorbim de al treilea copil al Annei Kournikova şi al lui Enrique Iglesias, micuţa Mary alintată Masha, născută pe 30 ianuarie anul acesta.

Aceasta mai are doi fraţi gemeni, Nicholas şi Lucy, născuţi în anul 2017. Ei bine, ieri, Anna Kournikova, în vârstă de 39 de ani, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie superbă cu fetiţa ei şi-a cântăreţului spaniol, micuţa fiind îmbrăcată într-o rochiţă albă similară celor purtate de jucătoarele de tenis la turneul de la Wimbledon. 

Probabil că asta îşi doreşte mama ei pentru ea, rusoaica activând în circuitul profesionist din 1995 până în 2003 şi clasându-se cel mai bine pe locul opt în lume.

Iglesias şi Kournikova sunt împreună încă din anul 2001.

Chiar dacă nu există informaţii că aceştia s-ar fi căsătorit şi în ciuda faptului că Enrique a infirmat acest lucru în anul 2018, Kournikova a adăugat numele Igelesias pe contul ei de Instagram, lucru care dă de bănuit că frumoasa rusoaică a devenit, în secret, soţia starului spaniol.

Comentarii

Modifică Setările