Royals

Maternitatea St. Mary's din Londra se pregăteşte pentru bebeluşul regal

Maternitatea St. Mary's din Londra se pregăteşte pentru bebeluşul regal

<> at St Mary's Hospital on May 2, 2015 in London, England.

Începe numărătoarea inversă până la aducerea pe lume a celui de-al treilea bebeluş de Cambridge. Iar cel mai elocvent semn că ducesa ar putea intra în travaliu dintr-un moment într-altul este faptul că angajaţii de la maternitatea spitalului St. Mary's, celebra aripă Lindo, au început pregătirile pentru a o primi cum se cuvine pe soţia Prinţului William.

Săptămâna aceasta, cei care au trecut prin zona maternităţii au putut vedea primele măsuri luate de administratorii instituţiei: gardul intrării a fost proaspăt vopsit.

Este vorba de celebra intrare pe scările căreia a pozat de două ori, până acum, Ducesa de Cambridge, alături de nou-născuţii ei, George şi Charlotte (2013, respectiv 2015).

O măsură normală, până la urmă, având în vedere că soţia lui Will a intrat în mod oficial în concediu de maternitate, ultima ei apariţie publică având loc pe 22 martie.

În 2013, cu Prinţul George
În 2015, cu Charlotte

Dar cum şi în cazul celorlalţi doi copii, Kate a născut la peste o lună de când a intrat în concediu, este posibil să mai avem de aşteptat marele eveniment, mulţi fiind de părere că acest lucru se va întâmpla în jurul zilelor de 28-29 aprilie.

Ar fi foarte emoţionant ca naşterea să coincidă cu data aniversării a şapte ani de la nunta lui Kate cu William, care a avut loc pe 29 aprilie 2011.

Foto: Getty Images

Modifică Setările