News

Matt Damon despre George Clooney: "Va fi un dezastru în rolul de tată"

Matt Damon despre George Clooney: "Va fi un dezastru în rolul de tată"

LAS VEGAS, NV - MARCH 28: Actors Matt Damon (L) and George Clooney speak onstage at CinemaCon 2017 Paramount Pictures Presentation Highlighting Its Summer of 2017 and Beyond at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners, on March 28, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for CinemaCon)

După ce Clooney s-a amuzat pe baza numelor pe care are de gând să le dea gemenilor săi încă nenăscuţi, acum prietenii săi spun despre el că va fi un dezastru în rolul de părinte.

Marţi seara a declarat râzând la un eveniment la care era invitat că îşi va boteza copiii după numele brandului său de tequila, adică Casa şi Amigos şi că, mai mult decât sigur, soţia sa Amal Clooney nu va fi de acord cu asta. Deşi în trecut, starul de 55 de ani aproape că jura că nu se va căsători şi cu atât mai mult, nici nu visa că va deveni tată, iată că acum George este pus în faţa faptului împlinit - are o soţie deşteaptă şi frumoasă - avocata Amal şi, în curând, va avea nu unul, ci doi copii.

Dacă în filme se pricepe de minune să joace în pielea personajelor sale, ne întrebăm oare cum se va descurca Clooney în noul rol din viaţa reală, de părinte. Dacă nu putem să comentăm prea mult pe baza aptitudinilor de tată ale actorului, prietenii săi apropiaţi îşi permit să afirme ce fel de părinte va fi celebrul actor de la Hollywood. Aflat la un eveniment la Las Vegas împreună cu Clooney, Matt Damon a glumit, spunând că George va fi un dezastru ca tată: "Va fi mare, va fi un dezastru", adăugând că Amal, 39 de ani "va avea grijă de tot". În ciuda glumelor sale, Matt admite că George a fost luat prin surprindere de vestea că va avea gemeni: " O să se pregătească. Ar fi bine să facă faţă, pentru că gemenii mai au puţin şi vor veni pe lume."

Foto: Getty Images

Modifică Setările