News

Matthew Perry, din Prietenii tăi, îmbătrânit înainte de vreme?

Să înţelegem că încă mai primeşte drepturi de autor datorită numeroaselor reluări ale serialului de mare succes în anii ’90, altfel nu ne-am explica stilul lui de viaţă extravagant.

Duminica trecută, bunăoară, Matthew Perry, interpretul lui Chandler din serialul respectiv, ajuns la 45 de ani, a fost fotografiat la volanul unui Audi R8 decapotabil, în valoare de 150.000 de dolari, pe străzile din Los Angeles.

Din păcate, pe cât de exuberant părea actorul, cu atât mai mult cu cât era însoţit în maşină de o femeie, pe atât de îmbătrânit arăta din cauza părului grizonant şi a kilogramelor în plus, cu care Perry s-a tot luptat de-a lungul timpului.

Mai mult, paparazzi au reuşit să surprindă în fotografiile lor şi ceva ce Matthew şi-ar fi dorit, mai degrabă, să ascundă: un început de chelie vizibil în vârful creştetului.

E drept că nici viaţa n-a fost foarte prietenoasă cu actorul, având în vedere că, în urmă cu 14 ani, starul a intrat la dezintoxicare pentru a se trata de depedenţa de droguri şi de alcool. E bine că, acum, Perry se poate declara curat.

Modifică Setările