News

Medicul Conrad Murray vrea să profeseze din nou

Doctorul care se face vinovat de sfârşitul tragic al starului pop Michael Jackson vrea să-şi reia activitatea, după ce va fi eliberat din închisoare. Ceea ce se va întâmpla cât de curând.


După doi ani petrecuţi după gratii, din cei patru la care a fost condamnat în cazul morţii megastarului, controversatul medic Conrad Murray va fi, în sfârşit, liber.

Şi, cum mare parte din averea sa a cheltuit-o pe avocaţi, Murray a făcut tot posibilul să-şi recupereze licenţa medicală.

Înainte de a fi condamnat, acesta avea o clinică privată în Texas, la care speră să-şi reia activitatea, după ce vineri a completat o petiţie civilă în districtul Travis din Texas, în care solicită judecătorilor să suspende revocarea licenţei sale medicale.

„Doctorul Murray are dorinţa de nestins de a ajuta oamenii şi, indiferent unde se află, se va întoarce la profesia lui de a vindeca pacienţii“, a afirmat avocatul său.

Cu toate acestea, Baroul districtual din Los Angeles intenţionează să se împotrivească oricărei încercări a lui Conrad Murray de a-şi recupera licenţa medicală în orice parte a ţării

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările