News

Medicul vedetelor din emisiunea Botched, Paul Nassif, va deveni tată pentru a patra oară

Medicul vedetelor din emisiunea Botched, Paul Nassif, va deveni tată pentru a patra oară camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Medicul estetician, devenit vedetă datorită emisiunii difuzate de postul de televiziune E!, şi soţia lui, Brittany Pattakos vor deveni, în curând, părinţi. Cei doi sunt împreună din 2017, s-au căsătorit în 2019 şi lucrează amândoi în domeniul esteticii.

 

Deşi diferenţa de vârstă dintre ei este considerabilă, mai exact de 29 de ani, acest lucru nu pare să le afecteze armonia de cuplu. Recent, Paul şi Brittany au publicat o şedinţă foto la malul mării, menită să marcheze un moment important din viaţa lor de cuplu, şi anume că vor deveni părinţi. Doctorul Nassif a mai fost căsătorit în trecut cu o vedetă de reality-show, Adrienne Maloof, protagosnista The Real Housewives of Beverly Hills, cu care are trei copii.

Fosta soţie a lui Paul, Adrienne Maloof şi actuala se înţeleg de minune

După divorţul din 2012, cei doi au dus o luptă destul de dură pentru stabilirea custodiei copiilor, dar în prezent au ajuns la o înţelegere. Ba mai mult, se pare că fosta soţie se înţelege de minune cu noua lui parteneră, în vârstă de doar 29 de ani.

Povestea de dragoste dintre Paul şi Brittany a început la o conferinţă medicală şi, în ceea ce-l priveşte pe el, a fost dragoste la prima vedere. După prima întâlnire, doctorul Nassif a invitat-o la nunta fostei lui soacre, unde avea să-i cunoască toată familie, de la fosta soţie, la cei trei băieţi.

Diferenţa de vârstă dintre Paul şi Brittany este de 29 de ani.

În 2019, ei s-au căsătorit, având parte de două ceremonii, una în Los Angeles, iar cealaltă mai restrânsă, în Santorini. Acum ei aşteaptă să devină părinţi, Nassif alegând să fie surprins, nedorind să afle sexul copilului: “Abia aştept să vină luna octombrie să-mi cunosc fetiţa sau băieţelul, căci da, va fi o surpriză pentru mine”, a declarat acesta pentru revista americană People.

Foto: Facebook & Getty Images

Comentarii

Modifică Setările