News

Meg Ryan mizează tot mai mult pe operaţiile estetice, dar a început să aibă alte trăsături. Actriţa s-a despărţit de iubit

Meg Ryan mizează tot mai mult pe operaţiile estetice, dar a început să aibă alte trăsături. Actriţa s-a despărţit de iubit camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Actriţa care a dat viaţă atâtor personaje în filmele de comedie a îmbătrânit vizibil. Meg Ryan pare însă tot mai prietenă cu acidul hialuronic şi cu medicul estetician,  dar din cauza asta riscă să îşi piardă trăsăturile.

Actriţa de 57 de ani nu o duce bine nici pe plan sentimental. Meg s-a despărţit de iubitul ei, John Mellencamp, deşi toată lumea îi vedea ca şi căsătoriţi. Zvonurile s-au înteţit după ce Meg s-a afisat la un eveniment fără inelul de logodnă. “El nu voia să recăsătorească.O iubeşte, dar asta nu face parte din planurile lui”,  a spus o sursă din anturajul celor doi pentru revista People.

Mellencamp mai are trei mariaje la activ. Ce doi au început să se întâlnească în 2011, după ce John şi-a încheiat relaţia pe care o avea de 18 ani cu Elaine Irwin. „Sunt logodită cu cea mai amuzantă femeie pe care am întâlnit-o vreodată”, a spunea Mellencamp, în vârstă de 67 de ani, pe Instagram în noiembrie.

Mellencamp are cinci copii, dintre care doi băieţi cu Irwin. Ryan a fost căsătorită cu actorul Dennis Quaid, căruia i-a dăruit un fiu, Jack Henry, care acum are 26 de ani. Actriţa mai are o fiică adoptată, Daisy, acum în vârstă de 15 ani.