Vedete

Meg Ryan s-a căsătorit? A avut o relaţie controversată, cu multe despărţiri!

Meg Ryan s-a căsătorit? A avut o relaţie controversată, cu multe despărţiri!

Din iulie 2017, Meg Ryan se iubeşte cu artistul John Mellencamp, cu care ştim că a mai încercat, în trecut, să aibă o relaţie amoroasă. Ei bine, acum se pare că au ajuns la altar ori se pregătesc să facă acest pas.

S-au cuplat prima oară în 2011, când John Mellencamp de-abia divorţase de femeia alături de care trăise 18 ani. Din păcate, în 2014, după doar câţiva ani de relaţie, Meg Ryan şi cântăreţul au pus punct relaţiei lor. Nu definitiv, căci cei doi s-au împăcat câteva luni mai târziu. Nici a doua încercare n-a fost cu noroc, căci cei doi au ajuns la despărţire în vara anului 2015. La doi ani de la acest moment, cei doi se împăcau a treia oară şi se pare că... acum au ajuns la altar!

Meg Ryan (56) a fost văzută mergând prin New York şi purtând pe degetul inelar un inel cu diamant, dar şi unul care părea a fi verighetă, iar fanii cred că aceasta s-a căsătorit cu partenerul ei de viaţă. De alfel, ipoteza nu e greu de crezut, dat fiind faptul că se zvoneşte de mai mult timp că cei doi au în plan să se căsătorească în secret, printr-o ceremonie intimă. Să-şi fi pus ei planurile în aplicare?

Modifică Setările