Gossip

Meg Ryan şi John Mellencamp plănuiesc o nuntă-surpriză? Nimeni nu ştia că s-au împăcat!

Meg Ryan şi John Mellencamp plănuiesc o nuntă-surpriză? Nimeni nu ştia că s-au împăcat!

51575413 On again-Off again couple Meg Ryan and John Mellencamp are spotted out together in New York City, New York on November 3, 2014. The couple announced their split a couple of months ago but seem to be working things out again. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Au fost împreună patru ani, timp în care au trecut prin toate etapele unei relaţii. E drept, a fost iubire mare, însă despărţirea lor a fost mult mai zgomotoasă, totul încheindu-se cu dorinţa lui Meg de ”a nu-l mai vedea vreodată” pe John (65). Meg Ryan şi John Mellencamp Ei bine, se zvoneşte că cei doi s-au împăcat, dat fiind faptul că-n ultima vreme au tot fost văzuţi împreună. Cea mai recentă escapadă a avut loc pe 20 mai, când au fost surprinşi într-un restaurant, luând masa împreună. ”Meg a intrat şi s-a îndreptat spre o masă din colţ. Apoi s-a aşezat cu spatele la cei din restaurant”, a declarat o sursă care a identificat-o pe Meg ca fiind cea care a luat masa cu John Mellencamp, zilele trecute. Această afirmaţie vine la câteva zile după ce o altă sursă a declarat că cei doi s-au împăcat. ”Mergeau unul pe lângă altul şi vorbeau. Păreau prietenoşi”, a povestit un martor.

Culmea e că, acum, se zvoneşte şi că împăcarea lor poate duce la oficializarea relaţiei. ”Clar sunt din nou împreună, iar John vrea să meargă până în pânzele albe cu relaţia lor. El vorbeşte chiar şi de o nuntă”, povesteşte un apropiat de-al lor.

Cât despre Meg (55), se pare că aceasta este mai rezervată în legătură cu şansele de viitor ale relaţiei lor. ”Meg e puţin mai precaută, de aceea încearcă să ţină relaţia lor în secret. Totuşi, a pus câteva întâlniri la cale, pentru a învia iubirea dintre ei. John e un om greu de iubit, dar dacă totul merge ca la carte, clar vrea să se căsătorească cu el”, mai spune respectiva sursă pentru RadarOnline.

Meg Ryan şi John Mellencamp, 2013

Amintim că-n 2015, Mellencamp şi Meg Ryan au pus punct relaţiei lor, după ce actorul a fost surprins cu Christie Brinkley pe stradă.

Modifică Setările