News

Meg Ryan, vecină cu Blake Lively şi cu Jessica Biel. Cum arată noua ei locuinţă?

Meg Ryan, vecină cu Blake Lively şi cu Jessica Biel. Cum arată noua ei locuinţă? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

HOLLYWOOD, CA - JUNE 08: Actor Meg Ryan arrives at American Film Institute's 45th Life Achievement Award Gala Tribute to Diane Keaton at Dolby Theatre on June 8, 2017 in Hollywood, California. 26658_005 (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Luna trecută, actriţa Meg Ryan şi-a vândut apartamentul de trei dormitoare din Manhattan pentru 8,5 milioane de lire sterline. Acum, am aflat că actriţa a folosit banii respectivi pentru a-şi cumpăra o nouă locuinţă în New York. Iată cum arată! Clădirea în care şi-a cumpărat noul apartament Meg Ryan este acum vecină cu Blake Lively şi Ryan Reynolds, dar şi cu Jessica Biel şi Justin Timberlake. Aceasta şi-a achiziţionat, în aceeaşi clădire cu ei, un apartament în valoare de 7 milioane de lire sterline. Actriţa are acum acces la o piscină imensă, la băi turceşti şi la o privelişte de pe acoperişul clădirii superbă.

Noua proprietate a actriţei are o suprafaţă de 293 de metri pătraţi şi este decorată ultramodern. Bucătăria curprinde zone separate de gătit şi cinat, dispune de bar şi chiar de o masă pentru micul dejun. Ca şi cel precedent, acest apartament este compartimentat în trei dormitoare spaţioase, un birou, trei băi + una de serviciu, dar şi garderobă. Haideţi să vedem mai multe fotografii cu reşedinţa actriţei!