News

Megan Fox către Brian Austin Green: "Eşti obsedat să arăţi că eu sunt mama absentă, iar tu eşti cel mai bun tată al anului!"

Megan Fox către Brian Austin Green: "Eşti obsedat să arăţi că eu sunt mama absentă, iar tu eşti cel mai bun tată al anului!"

Dacă până acum, Megan Fox şi Brian Austin Green au reuşit să menţină despărţirea lor într-o notă decentă, în acest weekend, cearta a izbucnit chiar pe social media

Astfel, Brian Austin Green a postat o imagine de Halloween în care el este costumat, iar undeva în stânga, se zărea şi fiul lor cel mic, în vârstă de 4 ani, Journey, îmbrăcat în Spider-Man. Megan nu s-a putut abţine să îi lase un lung comentariu: "De ce trebuie să apară şi Journey în această poză? Nu e greu să cropuieşti poza pentru a-l scoate din cadru. Sau să alegi imagini în care nu apar copiii. Eu am petrecut ieri minunat cu copiii noştri de Halloween şi totuşi, poţi observa că lipsesc de pe contul meu de social media. Ştiu că îţi iubeşti copiii. Dar nu înţeleg de ce nu te poţi opri să-i postezi pe Instagram. Eşti obsedat să arăţi că eu sunt mama absentă, iar tu eşti cel mai bun tată al anului, cel mai dedicat, nelipsit de lângă ei. Tu îi ai în grijă jumătate din timp. Felicitări - eşti un om remarcabil. De ce ai nevoie de Internet pentru a primi confirmări şi asigurări, lucru care ar trebui să izvorască evident din felul în care te iubesc copiii?"

În replică, Brian a şters imaginea în care apărea Journey şi a repostat aceeaşi poză, dar fără Journey. Actorul din Beverly Hills 90210 şi Megan s-au căsătorit în 2010 - şi, pe lângă Journey, mai au doi copii: pe Noah, de 8 ani, şi pe Bodhi, de şase ani. După o relaţie turbulentă, despărţirea lor a survenit în această primăvară, foarte curând Fox afişându-se cu noul iubit, Machine Gun Kelly.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările