Meghan & Harry

Meghan a purtat un cadou special primit de la suverană în Fiji. Despre ce bijuterie e vorba?

Meghan a purtat un cadou special primit de la suverană în Fiji. Despre ce bijuterie e vorba? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ca-n cazul celorlalte femei căsătorite în sânul familiei regale, Meghan Markle a fost răsfăţată de Regina Elisabeta a II-a cu un cadou preţios în ziua în care s-a căsătorit cu Prinţul Harry.

La cea mai recentă apariţie în public, Meghan, Ducesă de Sussex, a purtat cadoul preţios dăruit de suverana Marii Britanii în ziua nunţii cu Prinţul Harry. E vorba despre o pereche de cercei cu perle şi diamante, al cărui cost este destul de piperat. De altfel, se ştie că Meghan îi preţuieşte foarte mult, purtându-i şi la prima îndatorire oficială alături de Regina Elisabeta.

Revenind la apariţia din Fiji, Ducii de Sussex vor poposi aici timp de trei zile, luând parte la o serie de evenimente oficiale. Ieri, Meghan a îmbrăcat un outfit all-white, compus dintr-o rochie semnată de brandul australian Zimmerman şi o pălărie de tip fascinator, creată de Stephen Jones. Singurele note distincte ale ţinutei au fost pantofii stilettos negri şi clutch-ul asortat.

Meghan a lipsit de la îndatorirea de ieri, de pe Insula Fraser, la sugestia soţului ei de a se odihni câteva ore, mai ales că în urmă cu o seară participase la un eveniment extenuant. Chipurile, Harry i-ar fi sugerat lui Meghan ”s-o ia mai uşor” şi să nu pună sarcina în pericol participând la toate evenimentele de pe agenda turneului regal. Ne aşteptăm, aşadar, ca Meghan să absenteze la unele îndatoriri oficiale viitoare.