Royals

Meghan îşi afişează opulenţa? Patru bijuterii scumpe în aceeaşi ţinută. Britanicii, furioşi că aceasta poartă două bijuterii de-ale Dianei

Meghan îşi afişează opulenţa? Patru bijuterii scumpe în aceeaşi ţinută. Britanicii, furioşi că aceasta poartă două bijuterii de-ale Dianei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Este din ce în ce mai clar că britanicii n-o au la inimă.

Asta cu atât mai mult cu cât Meghan Markle pune în fiecare zi paie pe focul clevetitorilor ei. Cel mai recent, soţia Prinţului Harry i-a enervat pe cei care au admirat-o pe regretata Prinţesă Diana după ce a apărut într-o fotografie oficială, alături de Harry, în care fosta ducesă poartă nu una, ci două dintre bijuteriile preferate ale Dianei.

Într-o fotografie alb-negru cu ducii, realizată pentru a promova episodul din convorbirile Time 100 pe care aceştia le vor găzdui pe site-ul publicaţiei, Meghan apare cu câteva bijuterii speciale.

Pe lângă inelul de logodnă dăruit de Prinţul Harry, în valoare de 350.000 de dolari, Meghan mai poartă şi un ceas Cartier de 23.000 de dolari, care se spune că a aparţinut Prinţese Diana. Mai mult, acest ceas i-ar fi fost dăruit Dianei de către tatăl ei, contele Spencer, la aniversarea a 21 de ani.

Pe lângă ceas, specialiştii au mai detectat şi o altă bijuterie care i-a aparţinut Prinţesei Inimilor. Pe degetul mic al mâinii ei drepte, Meghan Markle poartă un inel care se spune că este inelul Aquamarine al Dianei, o bijuterie din aur galben de 24 de carate, a cărei valoare se ridică la 75.000 de lire sterline.

Ce-i drept, aceste bijuterii care au aparţinut Dianei i-au fost dăruite de Prinţul Harry, un prinţ care le-a obţinut prin moştenire directă de la fosta soţie a lui Charles. Pe lângă acestea, Meghan a adăugat la ţinuta ei şi o brăţară Cartier de... doar 6.500 de dolari.

Fanii regali din Anglia n-au criticat-o numai pentru faptul că a afişat atâtea bijuterii într-o singură ţinută, ci şi pentru opulenţa despre care vorbesc acestea, în contrast cu discursul umanitar al lui Meghan Markle.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările