Royals

Meghan, mai apropiată ca niciodată de Kate. Cum a reuşit Thomas Markle să le unească?

Meghan, mai apropiată ca niciodată de Kate. Cum a reuşit Thomas Markle să le unească?

on day twelve of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2018 in London, England.

În ultimele săptămâni, în presa din străinătate apar tot mai multe ştiri care demonstrează că Meghan Markle şi Kate Middleton au o relaţie specială. Chiar dacă se specula că ele nu ar fi prea apropiate, cele două Ducese se înţeleg foarte bine. Kate Middleton şi Meghan Markle Tabloidele spun că Meghan trece prin momente grele, fiind afectată de toate declaraţiile pe care le fac rudele ei, în special tatăl ei, Thomas Markle. Însă, Ducesa de Sussex a găsit refugiul în noua ei familie, iar cea care îi este acum ca o soră este Kate Middleton.

Potrivit celor de la Vanity Fair, presiunea la care este supusă Meghan Markle nu a făcut altceva decât să o apropie mai mult ca niciodată de cumnata ei. „Kate ştie foarte bine prin ce trece Meghan, deoarece şi familia ei a fost subiectul tabloidelor. Ştie că nu Ducesa de Sussex nu traversează o perioadă foarte plăcută. Ducesa de Cambridge face eforturi foarte mari să fie alături de Meghan şi să o susţină. Chiar dacă sunt caractere diferite, se înţeleg de minune“, a spus un apropiat al celor două.

Din câte se pare, cele două Ducese vorbesc des la telefon şi, chiar dacă îşi dedică majoritatea timpului pentru a-şi creşte cei trei copii, Kate o invită mereu pe Meghan la ea: „Dacă ar putea, ar vrea să se vadă cel puţin o dată pe săptămână. Kate o compătimeşte pe Meghan şi nu îi place ce face tatăl ei“.

Modifică Setările