Royals

Meghan Markle a atras din nou toate privirile! A încălcat protocolul regal, dar a radiat de fericire

Meghan Markle a atras din nou toate privirile! A încălcat protocolul regal, dar a radiat de fericire camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 04: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend the WellChild awards at Royal Lancaster Hotel on September 4, 2018 in London, England. The Duke of Sussex has been patron of WellChild since 2007. (Photo by Victoria Jones - WPA Pool/Getty Images)

Deja parcă nu mai există nicio ieşire a Ducesei de Sussex în care ea să nu încalce protocolul regal! De această dată, deşi s-a îmbrăcat aproape ca la carte, nu a ales culoarea potrivită. Meghan Markle şi Prinţul Harry, la WellChild Awards Meghan Markle s-a îmbrăcat din nou în negru, o culoare aproape interzisă pentru evenimentele publice de Casa Regală a Marii Britanii. Soţia Prinţului Harry a participat, alături de acesta, la un eveniment caritabil al asociaţiei WellChild Awards, şi a purtat un sacou negru şi pereche de panaloni de aceeaşi culoare.

Chiar dacă Prinţul Harry este din anul 2007 patronul organizaţiei caritabile care sprijină copiii cu boli grave şi familiile lor, acum este prima dată când Meghan Markle merge la WellChild Awards.

Meghan Markle şi Prinţul Harry, la WellChild Awards

Potrivit presei din străinătate, ţinuta Ducesei de Sussex poartă semnătura Deitas şi costă aproximativ 190 de euro. Deşi a purtat o culoare interzisă, Meghan Markle a reuşit să atragă toate privirile şi a părut foarte entuziasmată de întâlnirea cu micuţii.

Modifică Setările