Meghan & Harry

Meghan Markle a avut ”contracţii false”. Doctorii spun că bebeluşul regal se va naşte curând

Meghan Markle a avut ”contracţii false”. Doctorii spun că bebeluşul regal se va naşte curând camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Meghan Markle poate naşte în orice moment, iar medicii de la palat sunt ”în alertă”, dat fiind faptul că fosta actriţă a avut deja primele contracţii.

Potrivit publicaţiei online ”Espress.co.uk”, Ducesa de Sussex poate naşte în orice moment. Chipurile, Meghan a avut deja câteva ”contracţii false”, ceea ce a făcut-o să creadă că a intrat în travaliu. ”Meghan şi Harry, şi-ntrec palatul, sunt în alertă, căci doctorii cred că poate veni în orice moment. Au fost câteva alarme false, în care au crezut că a intrat în travaliu şi au făcut aranjamente să meargă către spital. A fost ca un roller-coaster”, spune o sursă din interiorul Palatului Kensington.

Meghan Markle a avut contracţii false

Mai mult de atât, o sursă spune că cei doi au ajuns chiar la spital, în toiul nopţii, crezând că Meghan va naşte: ”La un moment dat, au plecat în trombă către spital, chiar în toiul nopţii, crezând că Meghan este în travaliu, numai ca să descopere că e o alarmă falsă”. Şi chiar dacă totul a fost o alarmă falsă până acum, se pare Ducesa de Sussex va naşte mult mai devreme decât se crede.

Cert e că Meghan Markle este convinsă să-şi ducă îndatoririle regale programate în această perioadă la bun sfârşit. Chiar aseară, Ducesa a avut o apariţie surprinzătoare la un eveniment de-al lui Harry, din Londra.

Ce sunt contracţiile false

Contracţiile false sau Braxton Hicks, cum sunt cunoscute, sunt neregulate. Spre deosebire de cele care chiar indică naşterea, contracţiile false apar la intervale de timp neregulate, fără să aibă vreun pattern anume. Acestea dispar după ce viitoarea mămică se odineşte ori stă schimbă poziţia în care stă.

Modifică Setările