Royals

Meghan Markle a copiat-o pe Kate Middleton la un eveniment alături de Regină. Iată ce a remediat Ducesa de Sussex la apariţia ei!

Meghan Markle a copiat-o pe Kate Middleton la un eveniment alături de Regină. Iată ce a remediat Ducesa de Sussex la apariţia ei! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ducii de Sussex au fost prezenţi, ieri seară, la o ceremonie de premiere, găzduită de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Meghan a reuşit să atragă din nou privirile tuturor, însă, de data aceasta, nu graţie alegerii sale vestimentare, ci look-ul total schimbat. Meghan Markle, alături de Regină şi Prinţul Harry Cu doar o săptămână înainte, Meghan Markle bifa prima îndatorire solo alături de Regina Elisabeta a II-a. Atunci, toţi au criticat modul Ducesei de Sussex de a-şi coafa părul, look-ul său fiind unul uşor neglijent. La ceremonia de premiere care a avut loc aseară, la Buckingham, Meghan a făcut, însă, o schimbare în ceea ce priveşte hairstyle-ul său. Şi-a schimbat hairstyle-ul. Acum se inspiră din stilul lui Kate Middleton Soţia Prinţului Harry a renunţat la părul drept în favoarea unor bucle lejere, dar stilizate, a la Kate Middleton. Pesemne, Meghan s-a inspirat din apariţiile cumnantei sale şi a ales să meargă pe o reţetă sigură. Pentru această alegere, fosta actriţă a primit numai laude, mai ales că look-ul îi complementa ţinuta Prada, în nuanţa de roz pudrat. A purtat o rochie Prada E cumva o măsură mai mare? Ea îşi completase look-ul cu pantofi Aquazurra, brand recomandat tot de Kate Middleton, şi cu o geantă Prada  ”Saffiano”. Alegerea ei vestimentară a fost din nou lăudată, cu menţiunea că, totuşi, silueta ei pare mai fragilă ca oricând şi că otfiturile nu sunt tocmai potrivite pentru măsurile ei. Voi ce spuneţi? A fost o apariţie reuşită?

Modifică Setările