Meghan & Harry

Meghan Markle a intrat în travaliu. Primele informaţii oferite de Palatul Buckingham

Meghan Markle a intrat în travaliu. Primele informaţii oferite de Palatul Buckingham

Potrivit presei britanice, Meghan Markle a intrat în travaliu. Aşadar, fericitul cuplu e la câteva momente distanţă de a-şi strânge primul copil în braţe.

După o săptămână de aşteptări, iată că Meghan Markle a intrat în travaliu şi va aduce pe lume primul copil. Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial în acest sens, urmând să ofere şi mai multe informaţii importante atât despre starea mamei, cât şi a bebeluşului.

Meghan Markle a intrat în travaliu. Palatul Buckingham a anunţat

Aşteptarea a luat sfârşit! Meghan Markle a intrat în travaliu, după cum anunţă chiar Palatul Buckingham. ”Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineţii. Ducele de Sussex se află alături de Înălţimea Sa. Un anunţ va fi făcut în cel mai scurt moment”, se arată scris în primul comunicat oficial emis de Palatul Buckingham.

 

Meghan Markle a intrat în travaliu. Naşte în a 41-a săptămână de sarcină

Meghan Markle (37) a intrat în travaliu în cea de-a 41 săptămână a sarcinii, cu o întârziere de o săptămână. Ducesa de Sussex a fost văzută în public în martie, iar ultimele săptămâni şi le-a petrecut la Frogmore Cottage, alături de mama sa, Doria Ragland, şi soţul ei, Prinţul Harry.

Meghan Markle a intrat în travaliu. Nimeni nu ştie sexul copilului

Potrivit presei internaţionale, sexul copilului va fi un secret şi pentru Ducii de Sussex, dat fiind faptul că ei au ales să nu ştie asta de dinainte de naştere. 

Meghan Markle a intrat în travaliu. Al 7-lea în linia de succesiune la tronul britanic

Bebeluşul Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul Charles, Prinţul William, Prinţii George, Charlotte şi Louis, dar şi după tatăl său, Prinţul Harry. Bebeluşul va fi al patrulea nepot al Prinţului Charles şi al optulea strănepot pentru Regina Elisabeta şi Prinţul Philip.