Meghan & Harry

Meghan Markle a jucat cartea modestiei la o întâlnire cu mamele sărace din Africa de Sud

Meghan Markle a jucat cartea modestiei la o întâlnire cu mamele sărace din Africa de Sud camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ieri a fost o zi mare în turneul regal din Africa al Ducilor de Sussex.

În sensul că Meghan Markle şi Prinţul Harry l-au scos pentru prima dată în lume pe micuţul Archie, bebeluşul lor în vârstă de patru luni. În a doua parte a zilei, însă, a fost rândul lui Meghan să fie în centrul atenţiei, singură şi fără soţul ei.

Ei bine, Ducesa de Sussex a participat la o acţiune în cadrul organizaţiei caritabile Mothers2Mothers din Cape Town, organizaţie în beneficiul mamelor infectate cu HIV.

În cadrul acestei acţiuni, câteva astfel de mame şi-au adus copiii să se joace cu jucării pe podeaua salonului care a găzduit acţiunea, însă ducesa n-a fost însoţită de fiul ei, Archie. Cu toate acestea, Meghan a adus cu ea câteva hainuţe care nu-i mai vin bebeluşului pentru a fi donate altor nou-născuţi.

Cu această ocazie, ducesa de 38 de ani a purtat o salopetă simplă, neagră, în valoare de doar 100 de lire sterline, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc negri, purtându-şi părul prins în coc. Cerceii rotunzi au fost accesoriile care au scos, într-o oarecare măsură, ţinuta din anonimat. 

Foto: getty images, profimedia