Royals

Meghan Markle a născut deja? O ambulanţă a fost văzută în faţa castelului. Ce a făcut Regina? FOTO

Meghan Markle a născut deja? O ambulanţă a fost văzută în faţa castelului. Ce a făcut Regina? FOTO

Simpatizanţii regali sunt tot mai convinşi că Meghan Markle a născut deja şi că bebeluşul Sussex a venit pe lume, în secret. Ce dă de gândit? O ambulanţă parcată în faţa reşedinţei Ducilor de Sussex.

În aşteptarea unui anunţ oficial de la Palatul Kensington, fanii regali sunt tot mai convinşi că bebeluşul Sussex s-a născut deja. Asta pentru că, zilele trecute, a fost văzută o ambulanţă staţionând preţ de câteva ore în faţa castelului Windsor, acolo unde Ducii de Sussex îşi au reşedinţa.

Meghan Markle a născut? O ambulanţă a fost văzută în faţa reşedinţei lor

Totuşi, nicio mişcare nu a fost înregistrată în privinţa ambulanţei. Aceasta a staţionat, într-adevăr, în faţa Castelului Windsor, însă nimeni nu a fost văzut coborând din ea. Ulterior, aceasta s-a retras. Deci să fi fost o alarmă falsă ori să fi sosit doar pentru a le fi la dispoziţie în timpul naşterii?

Meghan Markle a născut? Regina i-a vizitat

Nimeni nu ştie! Cert e că supoziţiile naşterii au fost întărite şi de faptul că Regina Elisabeta a fost văzută vizitând tânărul cuplu la reşedinţa lor. Aceasta a stat de Paşte la Castelul Windsor, care este peste drum de Frogmore House, şi le-a făcut şi acestora o vizită scurtă.