Royals

Meghan Markle a obţinut o nouă victorie în justiţie. Ce a decis ieri judecătorul britanic?

Meghan Markle a obţinut o nouă victorie în justiţie. Ce a decis ieri judecătorul britanic?

Meghan Markle a câştigat procesul pentru drepturile de autor asupra unei scrisori adresate tatălui ei, care fusese publicată de cotidianul britanic Mail on Sunday.

Justiţia britanică i-a dat ieri câştig definitiv de cauză actriţei în vârstă de 39 de ani, după ce câştigase pe 11 februarie în primă instanţă.

Ducesa de Sussex i-a reproşat tabloidului menţionat că a publicat un e-mail expediat în 2018, în care îi cerea tatălui ei, Thomas Markle, să înceteze să mai vorbească şi să mai mintă în mass-media despre relaţia lor tensionată.

Judecătorul a decis ieri că drepturile de autor asupra scrisorii nu aparţin coroanei britanice, ci lui Meghan Markle, dându-i câştig definitiv de cauză.

Prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, al şaselea în ordinea de succesiune la tron, a denunţat în mai multe rânduri presiunea exercitată de mass-media asupra lui şi a soţiei sale şi a dezvăluit că acesta a fost principalul motiv care l-a făcut să se retragă din rândul membrilor activi ai casei regale, în aprilie 2020.

Lui Meghan îi merge din plin zilele acestea. A câştigat procesul, îşi publică o carte pentru copii şi azi îl sărbătoreşte şi pe micul Archie.

 

Comentarii

Modifică Setările