Royals

Meghan Markle a radiat de fericire în a treia zi a turneului din Australia! Iată cum arată Ducesa de Sussex

Meghan Markle a radiat de fericire în a treia zi a turneului din Australia! Iată cum arată Ducesa de Sussex camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cea de-a treia zi a turneului oficial pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle îl au în Australia i-a găsit pe Ducii de Sussex în Melbourne.

Meghan şi Harry au mers la Grădina Botanică Regală, după care au ajuns pe plajele din Melbourne, Ducesa de Sussex reuşind din nou să fie în centrul atenţiei.

În prima parte a zilei, Meghan Markle a purtat o rochie albastră largă, creată de designerul australian Dion Lee, peste care şi-a pus un palton bej, creat de designerul Martin Grant. Ea şi-a asortat ţinuta cu o pereche de pantofi albaştri Manolo Blahnik şi cu o geantă Gucci.

La un moment dat, probabil din cauza temperaturii, Meghan Markle a renunţat la palton şi a rămas doar în rochie, lăsând să i se vadă burtica de gravidă.

Ducii de Sussex s-au întâlnit cu oficialităţile locale şi au fost primiţi de o mulţime de oameni, Meghan Markle şi Prinţul Harry fiind doar un zâmbet în timpul vizitelor.

Modifică Setările