News

Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Ce povesteşte ducesa de Sussex micuţilor şi cât costă un exemplar

Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Ce povesteşte ducesa de Sussex micuţilor şi cât costă un exemplar

Surpriză nebănuită din partea lui Meghan Markle. Însărcinată şi cu domiciliul stabilit acum în SUA, ducesa de Sussex şi-a făcut timp pentru o carte adresată copiilor.

Cartea va costa 12.99 lire sterline, este despre relaţiile dintre taţi şi fii şi a fost inspirată de un poem pe care i l-a scris lui Harry după ce s-a născut micul Archie. Ilustraţiile din carte înfăţişează un soldat roşcat.

Ducesa de Sussex în vârstă de 39 de ani spune că va fi lansată cartea pe 8 iunie.

Meghan a anunţat că a terminat cărticica ”Băncuţa” şi că a fost inspirată de poemul pe care i l-a adresat soţului său. Ea va costa 12.99 lire sau 18.99 dolari. Cartea va fi lansată atât în Marea Britanie, cât şi în SUA. Ilustratorul cărţii este artistul californian Christian Robinson.

Cartea se va găsi şi sub forma unui audiobook, care va costa 4.99 dolari. Povestea va emoţiona, cu siguranţă, atât prin cuvinte, cât şi prin imaginile duioase prezentate.

Există un pasaj concludent al cărţii care îi justifică şi titlul: „Aceasta este banca ta, Unde începe viaţa, Pentru tine şi fiul nostru, bebeluşul nostru, rudele noastre”...

 

Comentarii

Modifică Setările