Meghan & Harry

Meghan Markle a topit kilogramele rămase după naştere. Ce talie de viespe are acum! FOTO

Meghan Markle a topit kilogramele rămase după naştere. Ce talie de viespe are acum! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Meghan Markle a surprins cu noua siluetă la ieşirea în public de acum două zile. Proaspăt mămică, fosta actriţă a reuşit să topească kilogramele în plus în timp record.

Ducesa de Sussex a avut o apariţie surpriză pe London Stadium, acum două zile, înainte de meciul celor de la New York Yankees cu Red Sox. Meghan a arătat mai bine ca oricând, afişând o siluetă mult slăbită faţă de cea de acum aproape două luni, când şi-a prezentat copilul.

Soţia Prinţului Harry şi-a recăpătat talia de viespe, pe care şi-a accentuat-o purtând rochia Stella McCartney, prevăzută cu o curea lată. La această ţinută, Megs a accesorizat o pereche de sandale joase, create de Aquazzura, în nonculoarea negru.

Şi-a cunoscut un verişor îndepărtat

Mare i-a fost surpriza să descopere că printre jucătorii Red Sox se numără şi un verişor de-al ei. Aparent, stră-stră-străbunicul lui Mookie Betts este şi stră-stră-străbunicul lui Meghan Markle. Evident, întâlnirea dintre cei doi a fost una amuzantă, iar Megs şi-a îmbrăţişat verişorul chiar în  vestiarul echipei. ”Nu am avut nicio idee că suntem rude... Nu e ceva la care te aştepţi să auzi, dar e interesant”, a declarat sportivul.

Modifică Setările