Royals

Meghan Markle, absolut superbă la petrecerea de ziua de naştere a reginei. A purtat cel mai stilizat outfit

Meghan Markle, absolut superbă la petrecerea de ziua de naştere a reginei. A purtat cel mai stilizat outfit

LONDON, ENGLAND - APRIL 21: Prince Harry and Meghan Markle arrive at the Royal Albert Hall to attend a star-studded concert to celebrate the Queen's 92nd birthday on April 21, 2018 in London, England. The Queen and members of the royal family are guests of honour at the celebration, which is being billed as The Queen's Birthday Party. (Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images)

Este clar. Meghan Markle, viitoarea soţia a prinţului Harry, este o Melania Trump a Casei Regale a Marii Britanii. De când au anunţat oficial logodna şi au început pregătirile pentru marea nuntă care va avea loc pe 19 mai, Harry şi partenera sa au participat împreună la o mulţime de evenimente, fie ele în scopuri caritabile sau alături de familie, la petreceri sau la biserică.

Iată că în weekend, Meghan Markle a dat o nouă lecţie de stil, apărând la braţul lui Harry la două evenimente diferite şi fiind de o eleganţă rară. Logodnica de 36 de ani a prinţului a arătat fabulos în verde, dar şi în bleumarin, la petrecerea de ziua de naştere a Reginei Elisabeta. Stilată cum o ştim şi foarte sigură pe alegerile sale vestimentare, Meghan a atras atenţia la o recepţie pentru Jocurile Invictus, într-o rochie primăvăratică, verde. "Meg", aşa cum o alintă Harry pe partenera sa, a strălucit sâmbătă la Londra, la o recepţie în timpul zilei.

Superbă la un eveniment organizat pentru Jocurile Invictus.

A optat pentru o rochie midi, verde, o creaţie cu imprimeu floral de la Self-Portrait pe care a completat-o cu un sacou negru şi pantofi stiletto, pentru un plus de eleganţă. Harry s-a ridicat şi el la întălţimea aşteptărilor, îmbrăcând un costum de culoare bleumarin.

Şi dacă această apariţie vi se pare elegantă, staţi să-i vedeţi pe cei doi îndrăgostiţi la banchetul de seara organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a care a împlinit 92 de ani. Aproape toţi membrii familiei au fost prezenţi la eveniment, mai puţin Kate, Ducesa de Cambridge, care poate naşte în orice moment. Meghan a furat toate privirile când a sosit la evenimentul organizat la Royal Albert Hal, pentru că a fost pur şi simplu ravisantă. Cu toate că a purtat bleu navy, a fost cea mai cool ţinută a ei din ultima vreme.

Bruneta a optat pentru o creaţie midi cu mâneci stil capă, un model semant Stella McCartney pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi bleumarin de la Manolo Blahnik şi un clutch foarte chic creat de Naeem Khan. A fost al doilea angajament pentru Markle într-o singură zi şi a arătat încântător alături de prinţ.

Foto: Getty Images