Royals

Meghan Markle, acuzată de populism ieftin. “Am servit la mese, am lucrat ca babysitter. Am muncit toată viaţa"

Meghan Markle, acuzată de populism ieftin. “Am servit la mese, am lucrat ca babysitter. Am muncit toată viaţa" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Orice acţiune a lui Meghan Markle este privită cu îndoială, atât în Statele Unite, cât şi în Anglia.

Cel mai recent, aceasta a trimis o scrisoare deschisă cu un caracter populist către senatorii democraţi Nancy Pelosi şi Chuck Schumer, în care le cere acestora să susţină concediul plătit pentru părinţi, “în numele familie mele, Archie, Lili şi Harry”.

În această scrisoare foate lungă, Meghan Markle povesteşte cum a copilărit într-o familie foarte săracă şi a trăit cu salate în valoare de cinci dolari, fără să se plângă. Evident că această parte din scrisoarea ducesei, în care aceasta îşi aminteşte de trecutul ei marcat de griji financiare, a fost criticată de opinia publică americană, cu atât mai mult cu cât tatăl lui Meghan, Thomas Markle, nu era chiar sărac, dimpotrivă. Markle senior era un director de imagini foarte bine plătit şi câştigător al unui Premiu Emmy. Mai mult, acesta a câştigat, la un moment dat, la loterie, lucru care i-a permis să-şi trimită fiica cea mică la şcoli particulare, printre care se remarcă liceul Immaculate Heart, cu o taxă anuală de 16.000 de dolari.

În aceeaşi scrisoare, Meghan mai detaliază cum a început să lucreze de la vârsta de 13 ani, la o tonetă de iaurt îngheţat, din cauză că părinţii ei nu-şi permiteau multe lucruri. “Am servit la mese, am lucrat ca babysitter. Am muncit toată viaţa şi am economisit cât am putut, deşi, de cele mai multe ori, de-abia îmi ajungeau banii pentru a plăti chiria şi a pune benzină în maşină” detaliază ducesa în scrisoarea ei, pe care mulţi o consideră ca un alt pas făcut de Meghan în aspiraţiile ei politice, încercând să câştige simpatia categoriilor defavorizate din America.

Comentarii

Modifică Setările