News

Meghan Markle, atacată dur de sora şi de tatăl ei: "A distrus familia regală. Este ridicol"

Meghan Markle, atacată dur de sora şi de tatăl ei: "A distrus familia regală. Este ridicol" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Meghan Markle şi Prinţul Harry au renunţat la rolurile lor de seniori în familia regală britanică. Ducesa de Sussex a fost criticată dur de sora şi de tatăl ei. 

Încă de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry s-a aflat că Meghan Markle nu este într-o relaţie prea bună cu familia ei, mai exact cu tatăl, Thomas, şi cu sora, Samantha. Ducesa de Sussex nu i-a invitat pe aceştia la nuntă, nu au mai păstrat nicio legătură. Acum, de când Meghan şi Harry au renunţat la rolurile lor de seniori alături de Regina Elisabeta, cei doi au lansat acuzaţii dure la adresa ei.

Samantha a atacat-o pe Meghan Markle prin prisma micuţului Archie:  „Sper ca într-o zi Archie s-o trateze şi pe ea aşa cum l-a tratat ea pe tata”. Mai mult decât atât, aceasta e de părere că sora ei celebră trebuie să aibă mai mare grijă la comportament: „Ea este problema, nu el şi nici altcineva din familie. (...) A avut mai multe oportunităţi de a face ceea ce trebuie şi a ales intenţionat să nu o facă. Trebuie să se uite în oglindă”.

Samantha Markle speră ca într-o bună zi să îşi cunoască nepotul, cel pe care îl vede acum doar în poze: „Presupun că familia va trebui să-i ofere lui Archie un mic dar atunci când va fi mai mare şi va scăpa de sub controlul mamei sale. Poate că atunci se va întâlni cu familia.”

Thomas Markle, critici dure la adresa fiici sale

Tatăl lui Meghan Markle a fost foarte dur şi a dezvăluit într-un documentar că fiica sa şi Prinţul Harry au transformat familia regală britanică într-un fel de supermarket. 

„Decizia lor de a se separa de Familia regală ... este dezamăgitor, pentru că ea ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prinţesă, iar ea asta a făcut. Acum pare că dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari şi o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, şi-au luat o obligaţie. Obligaţia de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai măreţe şi mai longevive instituţii din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat tatăl lui Meghan, în documentarul „Thomas Markle: Povestea mea".

Foto: Profimedia