Royals

Meghan Markle: "Când aveam 20 de ani, nu-mi plăcea cum arăt şi cum mă îmbrac"

Meghan Markle: "Când aveam 20 de ani, nu-mi plăcea cum arăt şi cum mă îmbrac" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Meghan Markle nu-i aşa de sigură pe ea cum pare.

Sau, mai exact, nu era, conform propriilor declaraţii sincere. Ducesa de Sussex a mărturisit că în perioada în care avea 20 de ani nu-i plăcea cum arată şi se lupta cu kilogramele în plus.

Dezvăluirea a fost făcută înainte ca Meghan să-l cunoască pe Harry, într-o postare de pe defunctul ei blog The Tig, cu ocazia împlinirii vârstei de 33 de ani.

"Vârsta de 20 de ani a fost brutală pentru mine, o bătălie constantă cu mine însămi, în care mi-am judecat greutatea şi stilul şi mi-am dorit să fiu la fel de cool şi de deşteaptă ca cei din jur", scria atunci Meghan. Fosta actriţă merge şi mai departe şi susţine că perioada adolescenţei a fost şi mai neplăcută. Soţia Prinţului Harry susţine că i-a fost foarte greu să se integreze într-un grup, din cauza faptului că este metisă.

"În liceul meu, erau găştile de fete albe, fete de culoare, filipineze şi latino. Fiind metisă, mă simţeam prinsă între aceste găşti", continuă Meghan despre perioada adolescenţei, adăugând că, neintegrându-se în niciun astfel de grup, i se întâmpla de multe ori să ia prânzul singură, la liceu.

Suntem siguri că, peste ani, când l-a întâlnit şi l-a cucerit pe Harry, Meghan şi-a dat seama cât de mult valorează ea, de fapt.

Comentarii

Modifică Setările