Meghan & Harry

Meghan Markle chiar este motivul rupturii dintre prinţii Harry şi William! Iată cine a confirmat informaţia

Meghan Markle chiar este motivul rupturii dintre prinţii Harry şi William! Iată cine a confirmat informaţia

De câteva luni, presa din întreaga lume speculează că între fraţii Harry şi William ar fi o adevărată prăpastie, iar unii jurnalişti britanici afirmau că ruptura s-ar fi întâmplat din cauza faptului că Meghan Markle şi Kate Middleton nu s-ar înţele foarte bine.

Recent, biograful Katie Nicholl, care a scris o carte despre relaţia prinţului Harry cu Meghan Markle, a afirmat că Prinţul Harry este supărat pe Prinţul William, iar acesta este principalul motiv pentru care ei se evită din ce în ce mai mult.

Din câte se pare, la începutul relaţiei dintre Harry şi Meghan, William i-ar fi spus fratelui său că este îngrijorat în privinţa relaţiei, deoarece lucrurile evoluau alarmant de repede între cei doi amorezi. Iar Harry s-ar fi supărat, fiind de părere că fratele lui nu se bucură pentru fericirea lui.

„William era îngrijorat de rapiditatea cu care relaţia lor a evoluat şi a vrut să se asigure că Harry ia o decizie bună. Intenţia lui bună a fost înţeleasă greşit de Harry, care a simţit că fratele lui nu l-a sprijinit aşa cum ar fi făcut el, în locul lui. William îl iubeşte pe Harry şi vrea să îl protejeze. Surse foarte credibile mi-au spus că relaţia lor a întâmpinat multe provocări de când Harry şi Meghan Markle au început să fie împreună“, a spus autoarea cărţii „Harry and Meghan: Life, Loss and Love“.

Modifică Setările