Meghan & Harry

Meghan Markle, criticată din nou! A schimbat ţinute de 18.000 de lire sterline în aceeaşi zi

Meghan Markle, criticată din nou! A schimbat ţinute de 18.000 de lire sterline în aceeaşi zi

O nouă apariţie a Ducesei de Sussex nu poate fi altfel decât controversată.

Şi aşa a fost seara trecută, când familia regală britanică a apărut în formulă completă la slujba religioasă prilejuită de Ziua Commonwealth-ului, una care s-a ţinut la celebra catedrală Westminster Abbey din Londra. 

Ca de obicei, ochii au fost pe duelul vestimentar dintre Ducesa de Sussex şi cea de Cambridge, dar criticile s-au rezumat la ceea ce a purtat soţia lui Harry. Ca de obicei, Meghan Markle nu s-a uitat la bani şi a ales o ţinută extravagantă. Este vorba despre o rochie albă cu imprimeu în formă de lanţuri, peste care a purtat o haină lungă, albă, de la acelaşi designer, Victoria Beckham.

Totul, inclusiv accesoriile, a fost estimat la un cost total de 9.000 de lire sterline. Cam aceeaşi valoare pe care a avut-o şi ţinuta adoptată mai devreme, la un eveniment de zi, şi anume o haină şi o rochie verzi de la Erdem. Totalul zilei? 18.000 de lire sterline.

La acelaşi eveniment de aseară, Ducesa de Cambridge a ales o ţinută pe care a mai purtat-o la un eveniment regal din 2014, în Noua Zeelandă, şi anume o haină-rochie roşie de la casa Catherine Walker.

Pantofii şi plicul nude din piele întoarsă au fost, de asemenea, piese reciclate de Kate Middleton.

Foto: Getty Images

Modifică Setările