Royals

Detaliul nevăzut din rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Ce a făcut Ducesa de Sussex?

Detaliul nevăzut din rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Ce a făcut Ducesa de Sussex?

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 19/05/2018 Prince Harry Duke of Sussex and Meghan Markle Duchess of Sussex at St George's Chapel at Windsor Castle during their wedding.

De când a devenit soţia Prinţului Harry, Meghan Markle ţine prima pagină a tuturor ziarelor şi revistelor din lume, iar temele abordate sunt de fiecare dată altele. Meghan Markle şi Prinţul Harry, la nuntă Acum, presa de peste hotare are detalii despre prima întâlnire pe care Meghan Markle a avut-o cu Prinţul Harry şi care are legătură directă cu rochia ei de mireasă. În documentarul „Queen of the World“, Ducesa de Sussex dezvăluie că a ţinut neapărat ca în rochia ei de mireasă să fie inclusă o bucată de material din rochia pe care a purtat-o atunci când Prinţul Harry a văzut-o pentru prima dată live în faţa ochilor.

„Foarte frumos. Undeva în voal, nu ştiu dacă se poate vedea la televizor, este o bucată din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Prinţul Harry. A fost acel «ceva albastru» special“, a spus Meghan Markle, când îşi privea din nou rochia de mireasă.