Royals

Meghan Markle, Ducesa Dificilescu: "Cerea ca toţi să fie la dispoziţia ei, imediat ce pocneşte din degete"

Meghan Markle, Ducesa Dificilescu: "Cerea ca toţi să fie la dispoziţia ei, imediat ce pocneşte din degete" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dacă pereţii ar putea vorbi...

Iar dacă aceşti pereţi aparţin unui palat regal, suntem siguri c-ar avea de povestit mai multe drame decât ar putea conţine, azi, serialele de epocă difuzate pe Netflix. Sex, infidelităţi şi certuri violente: sunt doar câteva dintre ingredientele traiului în această reşedinţă cu ştaif, şi anume Palatul Kensington.

Acest domeniu regal din inima Londrei le-a fost casă, de secole, prinţilor şi prinţeselor, dar şi viitorilor regi şi viitoarelor regine ai Angliei. Un edificiu care-a auzit multe şi care ascunde secrete nebănuite de minţile supuşilor regali. E drept că ceva, ceva tot mai transpiră către publicul iubitor de bârfe cu sânge albastru, cele mai recente bârfe fiind cele legate de neînţelegerile dintre Ducii de Cambridge şi foştii Duci de Sussex, pe când împărţeau apartamente vecine pe acest domeniu şi înainte ca Meghan şi Harry să părăsească Anglia.

Foştii angajaşi ai celor două cupluri regale susţin că răceala dintre fraţi a fost dublată de cea a lui Kate Middleton în ceea ce o priveşte pe cumnata ei. Kate şi Meghan n-au fost niciodată apropiate, cu atât mai mult prietene, pentru simplul fapt că cele două au simţit că n-au nimic în comun. Cu toate acestea, Markle a fost deranjată de anumite comportamente ale soţiei lui William: Kate prefera să se ducă singură la cumpărături, fără s-o invite şi pe vecina Meghan, deşi ştia că soţia lui Harry frecventează aceleaşi magazine din aria palatului.

"Meghan a trebuit să accepte că, deşi are titlul de ducesă, nu este căsătorită cu cel mai important bărbat de la palat. I s-a părut greu de acceptat că trebuie să locuiască într-o casă mai mică de pe domeniul Kensington, deşi lui Harry i-a plăcut. Ea era conştintă că Will şi Kate locuiau într-un complex de apartamente mult mai spaţios", susţine o sursă citată în cartea "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle", scrisă de jurnalistul Tom Quinn. Acesta susţine că tensiunea dintre cele două cupluri a atins un asemenea nivel, încât însăşi Regina Elisabeta a trebuit să intervină, sosind special de la Palatul Buckingham pentru a aplana conflictul dintre tinerii regali.

Chiar şi angajaţii vechi de la palatul regal o priveau de sus pe nou venita Meghan, ba chiar aveau apelative răutăcioase pentru americancă: Me-Gain, Ducesa Dificilescu sau Di-2, ultimul venind ca urmare a ceea ce unii au considerat dorinţa ei de a o eclipsa pe legendara Prinţesă Diana. "Meghan se purta ca şi cum era încă actriţă. Până la urmă, să fii parte din familia regală britanică cere un comportament care seamănă foarte mult cu interpretarea", susţine un fost membru al echipei de PR de la palat. "Ca mulţi alţi oameni neobişnuiţi cu servitori, Meghan a exagerat prin atitudinea ei imperativă. Pe de o parte, voia să fie privită ca o prinţesă a oamenilor simpli, cum a fost Prinţesa Diana, pe de altă parte, cerea ca toţi să fie la dispoziţia ei, imediat ce pocneşte din degete."

"Atât Harry, cât şi William au fost predispuşi să-şi aleagă drept partenere femei sigure pe ele şi puternice, deoarece şi-au pierdut mama pe când erau atât de tineri", susţine o altă sursă regală. Din păcate, aceste femei puternice din viaţa lor i-au îndepărtat pe fraţii odată atât de buni prieteni.

Comentarii

Modifică Setările