Meghan & Harry

Meghan Markle e însărcinată cu al doilea copil. Cum au anunţat ea şi Prinţul Harry sarcina

Meghan Markle e însărcinată cu al doilea copil. Cum au anunţat ea şi Prinţul Harry sarcina camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ce bucurie! Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi pentru a doua oară anul acesta! 

Nu, nu este o speculaţie, este adevărat! Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil! Actriţa din serialul "Suits" şi nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii trec prin cele mai fericite clipe din viaţa lor. Vor avea curând încă un băieţel sau o fetiţă. Vestea a fost confirmată de un purtător de cuvânt al cuplului. 

"Putem să confirmăm că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt fericiţi să aştepte venirea pe lume a celui de-al doilea copil", a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat, conform huffpost.com.

Veştile nu se opresc aici, Meghan Markle a pozat şi cu burta la vedere, pare că ar fi în al doilea trimestru de sarcină. În mediul online a apărut o fotografie alb-negru, realizată de fotografa Misan Harriman, prietenă bună a cuplului. Se poate vedea cum Prinţul Harry, desculţ şi zâmbitor, se uită la Meghan care îşi ţine burtica care e deja vizibilă. 

Primul copil al cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, va împlini doi ani în luna mai.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie 2020

Meghan dezvăluie că pierdea sarcinii a avut loc într-o dimineaţă de iulie, care a început cât se poate de obişnuit. După ce a hrănit câinii, Meghan a strâns lucrurile fiului său în vârstă de un an şi l-a ridicat pe acesta din pătuţ, pentru a-i schimba scutecul. La câteva ore după ce a simţit acea durere puternică în spital, Meghan a fost transportată la spital, însoţită de Prinţul Harry, doar pentru a primi cruntul diagnostic că a pierdut această a doua sarcină. Fosta actriţă mărturiseşte că a putut vedea cum lui Harry i s-a frânt inima în timp ce plângea şi o ţinea de mână pe actriţa aflată pe patul de spital.

"După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul de opinie Pierderi pe care le împărtăşim.

Foto: Profimedia, Twitter

Modifică Setările