Royals

Meghan Markle, în top 25 cele mai influente femei. Regina Elisabeta şi Kate au fost excluse

Meghan Markle, în top 25 cele mai influente femei. Regina Elisabeta şi Kate au fost excluse

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 19/05/2018 Prince Harry Duke of Sussex and Meghan Markle Duchess of Sussex at St George's Chapel at Windsor Castle during their wedding.

Abia a intrat în familia regală a Marii Britanii, că Meghan Markle are deja un capital destul de mare de imagine. Ducesa de Sussex avea fanii ei înainte de a deveni soţia prinţului Harry, dar de la anunţarea logodnei şi până la nunta care a avut loc pe 19 mai, a reuşit să atragă o mulţime de admiratori.

Nu e de mirare că Meghan Markle este atâ de populară, căci toată lumea îi analizează gesturile şi stilul chic, fiind acum printre preferatele din Casa Regală a Marii Britanii. Ba mai mult, Meghan a câştigat teren în faţa Ducesei de Cambridge şi chiar în faţa Majestăţii Sale, Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Meghan ocupă un loc în topul celor mai influente 25 de femei, realizat de Vogue. Noua membră a familiei este o feministă convinsă, dar din lista întocmită de Vogue lipsesc atât regina, cât şi Ducesa de Cambridge. Meghan este în competiţie cu o mulţime de personalităţi, printre care actriţa Letitia Wright sau scriitoarea J.K. Rowling. "De la adolescenta care poza în faţa porţilor palatului, la o actriţă grozavă care se căsătoreşte cu unul dintre prinţi, povestea lui Meghan Markle (şi a garderobei ei) a captat atenţia publică ca nimeni alta în acest an."

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările