Royals

Meghan Markle îşi atacă socrul ca să-şi protejeze soţul! "Familia lui H pur şi simplu nu înţelege!" Totul iese la suprafaţă la tribunal

Meghan Markle îşi atacă socrul ca să-şi protejeze soţul! "Familia lui H pur şi simplu nu înţelege!" Totul iese la suprafaţă la tribunal camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Într-un proces împotriva Associated Newspapers Limited, Ducesa de Sussex îi ia apărarea soţului ei, însă loveşte crunt în socrul şi tatăl ei.

Meghan îl consideră pe Prinţul Charles un cicălitor. Sau, cel puţin asta reiese din scrisorile pe care le-a scris la un moment dat şi care au fost făcute acum publice la tribunal.    

Markle considera că soţul ei era mustrat de tatăl lui, prinţul Charles, din cauza uşurinţei cu care Thomas Markle, tatăl ei, vorbea cu presa de scandal, susţine People.

În scrisorile respective, Ducesa de Sussex i-a spus fostului ei director de comunicare, Jason Knauf, despre intenţia ei de a-i scrie o scrisoare tatălui ei, care se hotărâse pe ultima sută de metri să nu participe la nunta ei din mai 2018.

“Motivul pentru care vreau să fac asta este pentru că văd câtă durere îi cauzează asta lui H”, a spus Meghan într-o scrisoare din august 2018. “Chiar şi după o săptămână petrecută cu tatăl lui, timp în care i-a explicat situaţia la nesfârşit, familia lui continua să uite contextul şi ajunge la aceeşi frază – Ea nu poate să meargă la tatăl ei şi să-i spună să înceteze?”, pune Meghan iar paie pe focul care nu se stinsese de tot.

Şi Meghan nu s-a oprit aici...

Modifică Setările