Meghan & Harry

Meghan Markle loveşte din nou, cu o apariţie în talk show-ul lui Ellen Degeneres. Ce declaraţii incendiare mai face ducesa?

Meghan Markle loveşte din nou, cu o apariţie în talk show-ul lui Ellen Degeneres. Ce declaraţii incendiare mai face ducesa? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Meghan Markle a prin gustul apariţiilor în talk show-uri.

După interviul incendiar al ducilor pentru Oprah, din luna martie, Meghan să aibă azi o apariţie surpriză pentru emisiunea lui Ellen Degeneres, apărând, deja, într-un clip de promovare a ediţie care va fi difuzată în întregime astăzi, în State.

Îmbrăcată într-o bluză albă creaţie Oscar de la Renta şi pantaloni negri, Meghan apare în platoul faimosului talk-show şi discută, printre altele, despre începuturile ei într-ale actoriei şi zilele în care mergea la audiţii pentru roluri, fără prea mulţi bani în buzunar.

Acest clip este o nouă ocazie de îngrijorare pentru Palatul Buckingham, casa regală britanică temându-se că Meghan va lansa noi acuzaţii la adresa rudelor ei, după cele pe care le-a făcut în interviul acordat lui Oprah, când a vorbit despre rasism şi indiferenţă faţă de problemele ei mentale.

Acesta va fi al doilea interviu important pe care îl dă Ducesa de Sussex în decursul acestui an, în care, printre altele, a devenit mama unei feţite născute în luna iunie, Lilibet Diana.

Se pare că Meghan Markle şi prezentatoarea TV Ellen Degeneres sunt prietene apropiate, cele două vedete întâlnindu-se în urmă cu ceva ani la un adăpost pentru câini.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările