Meghan & Harry

Meghan Markle, luată din nou la rost de familia din SUA: „Următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă“

Meghan Markle, luată din nou la rost de familia din SUA: „Următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă“

Trăieşte, de mai bine de un an de zile, o viaţă fericită în Marea Britanie, alături de soţul ei, Prinţul Harry, însă Meghan Markle este din nou în vizorul rudelor de peste ocean.

Potrivit presei din Marea Britanie, Ducesa de Sussex a rupt orice legătură cu familia ei, singura care încă este prezentă în viaţa lui Meghan Markle fiind Doria Ragland, mama ei. Însă, dacă ne luăm după jurnaliştii de la Mirror, este posibil ca în curând şi femeia care i-a dat viaţă soţiei Prinţului Harry să dispară din lumina reflectoarelor.

Sursa citată a realizat un interviu cu Thomas Markle Jr., fratele vitreg al Ducesei de Sussex, acesta afirmând că familia regală şi poporul britanic nu sunt mulţumiţi de ce se întâmplă în sânul familiei lor.

„Doria are parte de câte o zi în care e în legătură cu ei. Cam asta e tot. Probabil că următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă“, a spus Thomas Markle Jr., care a vorbit şi despre sumele pe care Meghan Markle le cheltuie zilnic: „Îmi dau seama că asta poate să fie o dezamăgire pentru britanici, mai ales că mulţi oameni abia se descurcă“.

Apoi, fratele vitreg al lui Meghan Markle l-a adus din nou în discuţie pe tatăl lor, Thomas Markle, despre care spune că nu o mai recunoate pe Ducesa de Sussex şi că, indiferent ce s-a întâmplat între ei, ar merita să-şi cunoască nepotul, pe micul Archie.

„Personal, mă gândesc că nu o mai cunosc pe Meghan. Nici tata nu o mai cunoaşte pe această Meghan. Ai o familie în Statele Unite şi noi te iubim, ne pasă de tine. Sper că într-o zi o să fii destul de matură şi de inteligentă ca să te deschizi şi să permiţi familiei tale să facă parte din viaţa ta şi a micuţului Archie. În primul rând sper că o să-l suni pe tatăl tău şi îl vei lăsa să joace măcar un rol în viaţa ta şi a lui Archie. Îi datorezi asta“, a spus Thomas Markle Jr.

Modifică Setările