Meghan & Harry

„Meghan Markle nu ştie cum să meargă, iar hainele stau prost pe ea!". Ducesa de Sussex, criticată pentru postura ei neelegantă

„Meghan Markle nu ştie cum să meargă, iar hainele stau prost pe ea!". Ducesa de Sussex, criticată pentru postura ei neelegantă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu este prima oară când Meghan Markle este criticată pentru postura ei, una neelegantă şi nepotrivită în cercurile regale.

Mai nou, scriitoarea britanică Lady Colin Campbell susţine că acesta este şi motivul pentru care hainele nu se aşază bine pe ducesă, oricât de scumpe ar fi ele. Mai mult, această autoare care a scris numeroase cărţi despre familia regală britanică o compară pe Meghan cu actriţa Joan Collins.

Arsitocrata susţine că postura soţiei lui Harry nu este în regulă pentru că aceasta este “smucită”, motiv pentru care hainele ei capătă tot felul de cute orizontale, inestetice.

„Meghan Markle nu ştie cum să meargă, acesta este şi unul dintre motivele pentru care hainele ei sunt întotdeauna atât de inadecvate. Acestea sunt ori prea strâmte sau prea largi, iar ea, pentru că nu a crescut cu moda couture, nu înţelege conceptul de a fi în largul tău atunci când porţi astfel de haine.”

„Poziţia ei este în neregulă, deoarece îşi scoate prea mult pieptul în afară şi nu stă locului. Când stă nemişcată, hainele i se potrivesc mult mai bine decât atunci când este în mişcare”, a mai observat scriitoarea.

Comentarii

Modifică Setările